Mammamage- steg 2 fortsättning med en personlig tränare i grupp!

Mammaträning- KOM I FORM med en personlig tränare i grupp!

Vill du komma igång med träning efter graviditeten, fylla på med energi och bli starkare? Ta med ditt barn och kom och träna med oss!

 

Vad innehåller kursen? 

Vi kommer i denna kurs fokusera på funktionell träning för att göra dig starkare för vardagen och bygga muskler i de stora muskelgrupperna för att hjälpa dig tillbaka i form. Som nybliven mamma har din kropp gått igenom stora påfrestningar, särskilt din bäckenbottenmuskulatur och dina inre magmuskler. Då dessa muskler är oerhört viktiga för all fysisk aktivitet, inklusive att bära och leka med din bebis, är det viktigt att återfå styrkan i dem så snart som möjligt. När du byggt upp styrkan i dessa muskler är kroppen redo för tyngre och mer utmanande träning. 

Kursen innefattar totalt 8 träningstillfällen, 1 timme/vecka under 8 veckor.

 

För vem är kursen?

Som nybliven mamma erbjuder vi dig möjlighet att träna i instruktörsledd gruppträning för att komma i form med träning igen efter din graviditet. Mammaträningen är förlagd på dagtid och tanken är att du tar med din bebis. Våra grupper är fördelade med upp till sex mammor i gruppen för att det ska vara fokus på dig och din utveckling.

Kursen vänder sig till dig som har fått barn och återfått grundläggande styrka i mage och bäckenbotten (d.v.s. du kan rekrytera dina inre magmuskler och göra enklare övningar) och har ambitionen att komma i form, oavsett tidigare träningsnivå. Du är välkommen med ditt krypande barn dock krävs lite extra koll utav dig som mamma.

 

Start information: 

  • Torsdagar 12 oktober - 30 november

Tid: 09.30- 10.30  

 Investering: 1795 kr per deltagare

Var: Elitcenter, Riggaregatan 57 i Västra hamnen. 

 

 

Vid anmälan kommer du att få en bekräftelse på att du är anmäld. Du kommer sedan att få en faktura mailad till dig för betalning. Anmälan är bindande. 
Om det inte finns plats kvar i den grupp du önskar. Vänligen kontakta oss på mail för en ev reservplats info@elitcenter.se 

Besök oss gärna på: www.elitcenter.se 

Följ oss på instagram: Elitcenter_sweden

Vi ser fram emot ditt deltagande! 

Varma hälsningar/ 

Sara Terborn, Elitcenter

Det finns inga platser kvar