Mammamage- Steg 1 med en personlig tränare i grupp!

Vill du komma igång med träning efter graviditeten, fylla på med energi och bli starkare? Ta med ditt barn och kom och träna med oss!

Vad innehåller kursen? 

Som nybliven mamma har din kropp gått igenom stora påfrestningar, särskilt din bäckenbottenmuskulatur och dina inre magmuskler. Då dessa muskler är oerhört viktiga för all fysisk aktivitet, inklusive att bära och leka med din bebis, är det viktigt att återfå styrkan i dem så snart som möjligt! Vi kommer i denna kurs fokusera på att först få kontakt med bäckenbotten och magen innan vi går vidare med styrketräningen. Vi kommer bland annat att arbeta med övningar som hjälper dig att hitta spänningen i magen för att återfå styrkan och stabiliteten efter graviditeten. Kursen innehåller ej hopp och kommer skräddarsys efter dig och gruppens behov. Kursen innefattar totalt 8 träningstillfällen, 1 timme/vecka under 8 veckor.

I kursavgiften bjuder vi på ett träningsprogram som du kan göra hemma mellan tillfällena. Upplägget är tillför att få tips och verktyg att göra mellan passen för att du ska utvecklas så mcyket som möjligt under dessa 8 veckor. 

För vem är kursen?

Som nybliven mamma erbjuder vi dig möjlighet att träna i instruktörsledd gruppträning för att komma igång med träning igen efter din graviditet. Mammaträningen är förlagd på dagtid och tanken är att du tar med din bebis. Våra grupper är fördelade med upp till sex mammor i gruppen för att det ska vara fokus på dig och din utveckling. 

Kursen vänder sig till dig som har fått barn och varit på din 8 veckors återkontroll och har ambitionen att komma igång med din träning, oavsett tidigare träningsnivå. Du är välkommen med ditt krypande barn dock krävs lite extra koll utav dig som mamma. 

 

Start information: 

Var: Elitcenter, Riggaregatan 57 i Västra hamnen. 

Vi startar två olika grupper, se tid och dag enligt nedan:

  • Tisdag 12 september till 31 oktober 8 veckor

• Tid: 09.30- 10.30

• Tid: 10.45- 11.45

 

  • Torsdag 12 oktober - 30 november 8 veckor

• Tid: 10.45- 11.45  

Investering: 1795 kr per deltagare

 

 

Vid anmälan kommer du att få en bekräftelse på att du är anmäld. Du kommer sedan att få en faktura mailad till dig för betalning. Anmälan är bindande. 

Om det inte finns plats kvar i den grupp du önskar. Vänligen kontakta oss på mail för en ev reservplats info@elitcenter.se 

Besök oss gärna på: www.elitcenter.se 

 

Vi ser fram emot ditt deltagande! 

Varma hälsningar/ 

Sara Terborn, Elitcenter

Denna sida är inte tillgänglig just nu.